Förädlad fisk
Vi röker all vår fisk i vedeldade stenugnar, allt enligt traditionellt gammeldags vis. På det viset uppnår vi enligt oss själva bäst kvalité. En bekräftelse på det är våra SM-vinnande produkter: varmrökt pepparlax och lättrökt Souvaslax
Varmrökt pepparlax
SM-vinnare 2008.
Varmrökt laxfilé i kryddor.
Benfri och bukputsad.
Lösvikt bit/sida.

Dillgravad lax
Gravad laxfilé med smak av dill.
Benfri och bukputsad.
lösvikt bit/sida.

Citrongravad lax
SM-vinnare 2009.
Gravad laxfilé med smak av citron.
Benfri och bukputsad.
Lösvikt bit/sida

Kallrökt lax
Traditionell saltad, kallrökt laxfilé.
Benfri och bukputsad.
Lösvikt bit/sida

Souvaslax
SM-vinnare 2009.
Gravad lättrökt laxfilé.
Benfri och bukputsad.
Lösvikt bit/sida.

Stekt inlagd strömming
Stekt strömming inlagd i lök & ätikslag.
Burk 250g.

Gravad röding
Gravad röding med dill.
Styckepackad.

Gravad sik
Gravad sik med smaker som måste testas!
Styckepackad.

Rökt sik
Lokalt fiskad & rökt sik.
Styckepackad.

Rökt röding
Lokalt odlag & rökt röding.
Styckepackad.

Rökt abborre
Lokalt fiskad & rökt abborre.
Styckepackad.

Gäddfilé / Gäddfärs
Fryst/färsk.
Lösvikt.
Gädda
Enrisrökt gäddfilé inlagd i kryddig oljemarinad.
Burk 250g.